Wie zijn wij

Cheap Visums verzorgt uw visumaanvraag, voor onder andere Turkije en Egypte
Een visum is nodig om het land te betreden en te verlaten, u kunt zelf ook een e-Visum aanvraag bij het consulaat van het land doen, dit gaat digitaal en kost een paar euro minder dan bij ons. Het nadeel is dat u een Creditcard nodig heeft voor de betaling en alles vaak in het Engels staat beschreven. Daarnaast worden er geen controles uitgevoerd.

Wij helpen u daarom graag met uw aanvraag zo kunt u in uw gewenste taal uw aanvraag indienen en bij ons betaalt u heel eenvoudig via IDEAL, Paypal en Bancontact enz. Uw aanvraag wordt na ontvangst gecontroleerd op fouten en verwerkt door ons zodat u er zeker van bent dat het visum correct is aangevraagd.

Wij versturen uw daarna uw e-Visum per mail en SMS. Zo kunt u met een gerust hart aan uw vakantie beginnen.

Let op! Reist u met een paspoort; zorg dan dat uw paspoort minimaal 150 dagen geldig is vanaf aankomstdatum. Voor een ID kaart geldt dat deze gedurende het verblijf in Turkije geldig dient te zijn.

Waarom CheapVisums?

Snelle afhandeling van uw aanvraag

Allereerst; omdat u vast NIET in een warme aankomsthal uren op uw visum wilt wachten! U besteld heel eenvoudig online uw visum en uw aanvraag wordt dezelfde dag al verwerkt. U heeft nergens meer omkijken naar!

Een goede klantenservice

Wij staan voor u klaar per telefoon, mail en chat helpen u snel op weg bij uw aanvraag. Onze klantenservice controleert uw aanvraag of deze in lijn is met de wetgeving van het vakantieland en verwerkt deze razendsnel.

Gemakkelijke bestel procedure

Geen moeilijk gedoe bij uw aanvraag, u geeft ons aan waarheen en wanneer u op vakantie gaat. Wij regelen verder alles!

Bekijk ons op TrustPilot

Direct een E-Visum nodig? Wij behandelen ook spoedaanvragen!